LAURA ALONSO, MILLOR MARCA DE CATALUNYA DE 500 M EN PISTA COBERTA

0
81

El passat diumenge 15 de desembre, durant la celebració de la primera jornada de Control Absolut a Sabadell, Laura Alonso (Barcelona At) va establir una nova millor marca de Catalunya absoluta de 500 metres en pista coberta amb un temps de 1’16″00 que també representa una nova millor marca d’Espanya promesa. La cursa va ser guanyada per l’atleta de la federació madrilenya, Laura Natali Sotomayor (VTiM) amb un temps de 1’14″12 que representa una nova millor marca d’Espanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada