RUTA 8 DE DESEMBRE

0
86

Aquest diumenge 8 de desembre s’han disputat tres curses en ruta arreu de Catalunya. La Mitja Marató L’Espirall a Vilafranca del Penedès ha estat per Sergio Enríquez (Pratenc AA) amb un temps de 1h10’13” en la categoria masculina i Maria del Carme Paredes (ISS-L’H) en la femenina, amb una marca de 1h27’27”. La Pujada i Baixada a Guanta ha estat per Jose Luís Blanco (LS) en homes i Laura Vílchez (Slop.cat) en dones. La Cursa de Sant Andreu a Barcelona amb una distància de 5 quilòmetres l’ha guanyat David Guiamet (Slop.cat) amb un temps de 15’50” i Elena Padilla amb 18’45”. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada