MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA DE LA MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL

0
88

MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADORA ABSOLUTA DE LA MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL AMB UN NOU RÈCORD D’ESPANYA PER ATLETES DEFICIENTS VISUALS.
1h27’27” nou registre.
Sense paraules, setmana darrera setmana l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Mari Carmen Paredes, ens deixa sense paraules. Aquest diumenge ha estat a la “34a. Mitja Marató de L’Espirall” que es disputa amb sortida i arribada a aquest barri de Vilafranca del Penedès i discorre per Les Cabanes, Vilobí i Guardiola de Font – rubí.| Guanyar una mitja marató sempre és complicat i Mari Carmen ha dominat la general absoluta amb 1h27’27”; fins aquí tot sembla el més normal del Món, però Paredes és una atleta amb més de 50 anys que a més a més pateix una discapacitat visual important; malgrat tot quant es posa unes sabatilles per competir no hi ha atletes que la puguin seguir. Els temps d’1h27’27” representa a més a més d’una millor marca personal un nou rècord d’Espanya per atletes amb discapacitats visuals greus millorant l’1h27’36” assolits el passat 17 de febrer a la Mitja Marató de Barcelona. La temporada de Mari Carmen amb el seu inseparable company Lorenzo Sánchez està essent espectacular amb triomfs a totes les competicions disputades malgrat haver patit una lesió muscular el passat mes d’octubre. La propera actuació de l’atleta serà a la “3a. Cursa de 5 km. de L’Hospitalet” que es disputarà el proper 22 de desembre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada