28a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 08/12/13

0
26

El proper 8 de desembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per primer cop i amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sentmenat la mítica 28a edició de la Pujada i baixada a Guanta. Es confirma la participació en dones de la marroquí Hasna Bahom, (guanyadora de la cursa del Corte Inglès i mitja de Mataró el passat cap de setmana), de Monik Muñiz (Estats Units) 4a a La Sansi de Lleida, Cristina Licona (Hondures) 2a a La Sansi de Úbeda i en homes de Josep Lluis Blanco, atleta internacional, guanyador dels 5km de la Jean Bouin. Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres per un circuit que aquesta edició la sortida i arribada s’efectuarà davant de l’ Ajuntament de Sentmenat. La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 9.30h| Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotos del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari