CROS 30 DE NOVEMBRE i 1 DE DESEMBRE

0
28

El passat cap de setmana es van celebrar cinc competicions de cros arreu de Catalunya.
Diumenge 1 es va disputar el Cros Vila de Castellar amb gran participació sobretot en les categories de promoció i victòria absoluta per Roger Campoy (AC Barcelona) i Laura Gómez (JA Sabadell). També el Cros Ciutat de Valls on es van imposar Nasser Oukhelfen (CE Penedès) en la categoria masculina i Marta Galimany (AAC) en la femenina. Al Cros Ciutat de Gavà la victòria va ser per Ibrahim Ezzaydouni (FCB) en homes i Meritxell Calduch (CA Montornès) en dones. Per acabar amb els festivals de diumenge cal assenyalar el Cros Vila de Salt que va ser per Hamid Kabouri (CA Lloret LS) i Bàrbara Ramon (AAC).| Dissabte 30 es va disputar el Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès amb curses de les categories de promoció

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari