28a Pujada i baixada a Guanta (Sentmenat) 12,3km 08/12/13

0
89

El proper 8 de desembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per primer cop i amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sentmenat la mítica 28a edició de la Pujada i baixada a Guanta. L’Alcaldessa de Sentmenat la il·lustríssima Núria Colomé, el regidor d’esports Sr. Joan Casoliva i el president de La Sansi Josep Lluis Blanco, han presentat la samarreta de la cursa. Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres per un circuit que aquesta edició la sortida i arribada s’efectuarà davant de l’ Ajuntament de Sentmenat. L’organització obsequiarà als participants amb una bossa d’obsequis, guants i samarreta tècnica fluor 42k. A més, podran gaudir de guarda-roba, un chip al dorsal que no es tindrà que retornar, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos, i més sorpreses.| La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 9.30h Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotos del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari