RUTA 1 DE DESEMBRE

0
229

El proper diumenge 1 de desembre, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes. La Mitja Marató Ciutat de Mataró que enguany celebra la setzena edició. Cursa que forma part de la 8a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona. Amb sortida a les 10,00 hores a la Plaça d’Espanya de la capital del Maresme. També se celebrarà la primera edició de La Sansi de Lleida sobre una distància de 5 quilòmetres. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses d’especial olímpics i de promoció al Teatre la Llotja.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada