CROS 30 DE NOVEMBRE i 1 DE DESEMBRE

0
74

El proper cap de setmana, el calendari català de cros conté cinc bones ofertes arreu de Catalunya. El dissabte 30 se celebrarà el Cros de Sant Sadurní que aquest any arriba a la trenta-dosena edició a Montornès del Vallès. Quatre son els festivals atlètics que es disputaran diumenge 1 de desembre. El més antic és el Cros Vila de Castellar – Memorial Pere Hernández a Castellar del Vallès i que celebra la trenta-sisena edició. A l’Alt Camp se celebrarà el 25è Cros Ciutat de Valls, al Baix Llobregat el 14è Cros Ciutat de Gavà i al Gironès el Cros Vila de Salt que enguany arriba a la tretzena edició. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada