Cursa de l’Indiot que enguany serà la 31a edició

0
143

Com cada any l’Associació Atlètica Xafatolls conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa organitzem el proper 26 de desembre la Cursa de l’Indiot que enguany serà la 31a edició. El tret de sortida es donarà a les 10.30 del matí a la plaça Manel Bertand i es recorreran 8km. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web a un preu a partir de 7 euros. Després de la cursa oberta es cel·lebraran curses infantils gratuïtes amb inscripció a la mateixa web. Adjuntem el cartell i agrairíem que en féssiu la màxima difusió entre els vostres associats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada