CROS DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE

0
105

El passat diumenge 17 de novembre es van celebrar tres festivals atlètics de la modalitat de camp a través. El Cros Antonio Amorós, en el tradicional circuit del Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramanet amb victòria absoluta per Abderrahman Ait (LS) en la categoria masculina i Montserrat Carazo (UCA) en la femenina. A la capital gironina i dintre del Circuit Gironí de Cros, es va disputar el Cros Ciutat de Girona, on es va imposar Hamid Kabouri (CA Lloret LS) en homes i Esther Guerrero (FCB) en dones. A Mataró i dintre del Circuit Maresmenc de Cros, es va celebrar el Cros Ciutat de Mataró amb el triomf absolut per Ouafaa Hamani (AAC) en la categoria femenina i Mohamed Ben hmbarka (AAC) en la masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada