CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS A LA SANT SILVESTRE DE TERRASSA

0
27

L’organització de la Sant Silvestre de Terrassa ha arribat a un acord amb la Creu Roja per col · laborar en la campanya de recollida d’aliments aprofitant la celebracio de la primera Sant Silvestre que és realitzará a Terrassa, el proper 26 de desembre a les 11:00 h A Terrassa, la Creu Roja distribueix aliments a 2.000 persones cada mes, i més del 30% són infants en risc d’exclusió social. Més de 16.000 kgs d’aliments bàsics repartits cada mes. Això és possible gràcies als més de 60 voluntaris que hi col·laboren desinteressadament, i a la col·laboració de persones, entitats i empreses que confien en nosaltres i ens fan arribar els seus donatius.| La cursa Sant Silvestre contribueix amb aquesta tasca recollint aliments per a que puguem seguir la nostra tasca humanitària, que per altra banda no seria possible sense la implicació de tots vosaltres La recollida d’aliments es farà a la Plaça Can Roca des de les 9:00 a les 12:30, amb col · laboració dels voluntaris de la Creu Roja, l’organització demana la màxima col · laboració dels participants i ciutadans que vulguin ajudar en la lluita contra la pobresa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari