La Sant Silvestre de Terrassa una cursa amb família

0
58

El Club Atlètic Barcelonès i la Unio atletètica Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa celebraran dins de l’organització de la Sant Silvestre una cursa infantil per a nens i nenes menors de 13 anys . La cursa es donarà sortida a les 11:45 ia la plaça de Can Roca . Aquesta cursa de categories menors té com a principal objectiu de promocionar entre els més petits l’hàbit de l’esport i salut , i es pretén oferir la possibilitat de passar una matinal divertida i especial , on puguin compartir esport , entreteniment i diversió .| La cursa infantil és un esdeveniment creat per apropar els nens i nenes al món de l’esport amb una finalitat lúdica i creativa , és realitzaran dues curses , en funcions de la categoria a la qual pertanyin . Es pretén que sigui divertida , amb sospreses i animacions , , i que els més petits es diverteixin i demostrin el seu esperit esportiu D’aquesta manera la Sant Silviestre pretén que sigui una cursa familiar , on els pares corrin la cursa de 5 Km i les petits de la familia corrin la infantil . La cursa està oberta a nens i nenes menys de 13 anys que s’hagin inscrit prèviament i hagin entregat a L’organització l’ autorització paterna / materna convenientment omplerta i signada . Les inscripcions és realitzaran prèviament a través dels punts d’inscripció habituals o per internet www.santsilvestreterrassa.cat , La inscripció és tancarà quan s’assoleixin a els 400 inscrits i finalitzarà el dia 22 de desembre a les 20:00 h Totas els participants tindrán un magnifica bossa ple de regals i sospresas, i a més una samarreta técnica, la mateixa que la cursa de 5 K. La cursa infantil és gratuïta, només hi haurà un pagament de 3 euros per poder cobrir les despeses de l’assegurança d’accidents obligatòria per als participants

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari