CROS DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE

0
92

El proper diumenge 3 de novembre se celebraran dos festivals atlètics de la modalitat de cros. El Cros de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba la quaranta edició, i que se celebrarà en el tradicional circuit del Parc de Sant Salvador, organitzat pel Consell Esportiu de La Selva i el Club Atletisme Lloret La Selva.| També diumenge, se celebrarà el 59è Cros de Calldetenes, un dels més antics i amb més tradició de quants es disputen a Catalunya. Organitzat pel Club Atletisme Calldetenes i l’Ajuntament de la ciutat, l’esdeveniment atlètic es desenvoluparà a la zona esportiva municipal de Calldetenes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada