Tavèrnoles , obra la lliga Nacional de duatlons de muntanya 2013/2014

0
72

El proper diumenge 3-11-2013 , a la població de Tavèrnoles tindrem la primera jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya 2013/2014 , La competició començarà a partir de les de 10 del matí sota les distàncies de 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| La lliga d´enguany tindrà un total de 13 jornades de les que per la classificació final puntuaran els 6 millors resultats de cada Club , una lliga que se allargarà fins a principis del mes de març i que té el seu punt més àlgid amb la celebració del Campionat de Catalunya absolut individual i per Clubs a Igualada el proper 22-2-2014 , així mateix destacament que la prova més antiga de tot Catalunya és la duatló de Mataró que arribarà a la seva setzena edició el proper 12-1-2014. Els vigents Campions de Catalunya de l’especialitat son el duatleta de Folgueroles , Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve) i en categoria femenina la duatleta de Caldes de Montbui , Merçe Tusell ( Club Natació Reus Ploms).Per equips destaca el doblet del Club Natació Reus Ploms amb les seves victòries a la lliga de 1ª divisió tant en categoria masculina com femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari