5 Milles Nocturnes de Cerdanyola

0
127

Benvinguts a una nova edició de les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola, la cursa d’atletisme més veterana de Cerdanyola. Atenent les suggerències dels nostres participants, la principal novetat d’aquesta edició és la creació d’un nou circuit: “La Milla Infantil”, un circuit apte pels més petits de la casa A més, amb la finalitat de promocionar l’atletisme i la pràctica de l’esport en família, la secció d’atletisme i triatló del CERDANYOLA CH ha rebaixat el preu d’inscripció de totes les curses; arribant al 50% d’estalvi a les infantils i deixant el preu de la inscripció a 3 Euros.| Com l’any anterior, tornarem a tenir fira d’expositors i atraccions pel més petits al centre neuràlgic de la Cursa, ubicat al camp de futbol de Fontetes

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada