COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
79

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2013-2014 amb la celebració el dissabte 26 de la quinzena edició del Cros de Santa Susanna i diumenge 27 el Cros d’Olot , que aquesta any arriba a la divuitena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d’una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.| La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Absolut que se celebrarà el proper 16 de febrer a Caldes de Malavella. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Sabadell el 19 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 9 de febrer a Canovelles. Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d’Espanya de cros. A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 16 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 2 de març amb seu també per designar. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que es realitzarà a Belgrad (Servia) el proper 9 de desembre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada