CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
97

El Pratenc AA, Campió en categoria masculina i femenina
Aquest diumenge 20 d’octubre s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica. El Pratenc Associació Atletisme ha revalidat el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina. La victòria individual de la cursa ha estat per Ivan Arenas (Pratenc AA) amb 46’18”4 a la prova dels 10 km masculins, i Olga Cabrera (CE Penedès) amb 27’21”9 als 5 km de la cursa femenina. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada