CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER CLUBS DE MARXA

0
81

El proper diumenge 20 d’octubre se celebrarà l’edició número trenta-dos del Campionat de Catalunya Absolut de Marxa per Clubs a la pista de l’Estadi Municipal Moisès Llopart del Prat de Llobregat en el marc del segon Trofeu Pratenc AA de Marxa Atlètica.| La jornada atlètica començarà a partir de les 10:00 hores. Puntuaran els equips que classifiquin 3 o més atletes a l’arribada, atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon, i així successivament. Serà guanyador el club català que obtingui la puntuació més baixa de la suma dels seus 3 millors atletes classificats. L’actual campió és el Pratenc Associació Atletisme, que va aconseguir el títol a l’edició passada celebrada al mateix escenari tant a la categoria masculina com a la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada