25a edició de la Cursa de Sant Muç

0
24

En nom de la organització de la 25a edició de la Cursa de Sant Muç, volem transmetre el nostre agraïment a tots/es els/les atletes que ens heu acompanyat avui en aquesta jornada d´esport i aniversari tant especial per a la Unio Atletica Rubi . Gràcies també a tots els col·laboradors i patrocinadors. Gràcies a tots els voluntaris que ens heu ajudat de manera desinteressada! A títol personal m´agradaria donar les gràcies a tots els socis/atletes que han col·laborat en aquest projecte tant en la planificació com l´execució, i voldria destacar d´una manera molt especial la feina i dedicació de dues persones amb les quals ha sigut molt fàcil i gratificant treballar durant aquests mesos per tal d´obtenir el meravellós i exitós resultat que tots hem vist en aquest matinal esportiu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari