25a CURSA DE FONS A SANT MUÇ – RUBÍ

0
33

Des l´organització de la 25a Cursa de Sant Muç informem a tots els inscrits/es a la cursa de 10km, que la retirada de dorsals es realitzarà el mateix dia de la cursa a partir de les 08:30h a les carpes habilitades al Passeig del Ferrocarril, justament al mateix punt de sortida de la cursa. Veure el llistat de dorsals per ordre alfabètic| La bossa d’obsequis es donarà un cop finalitzada la cursa. Us recordem també que finalitzada la cursa podreu gaudir d’una botifarrada amb cervesa i farem un meravellós sorteig de pernils, material esportiu i d’altres obsequis cedits pels nostres patrocinadors, pel qual no us ho podeu perdre! Recordem també que hi haurà servei de guarda-roba i dutxes. La cursa de 10km començarà a les 09:30h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari