Informacio de la 1ª cursa de muntanya de Besalú

0
61

Ens fa molta il.lusió anunciar-vos que ja tenim apunt la nostra 1a cursa de muntanya. La cursa té inici i arribada al pavelló municipal de Besalú. El recorregut: 80% corriol amb algun tros de pista de muntanya. El circuït transcorre per llocs emblemàtics com és ara el pont romàtic i també l’ermita del Sagrat Cor, situada dalt de tot del Puig Cornador. Tot i no ser gaire llarga (13 km) amb 500 m de desnivell acumulat, la diversitat de terrenys la fa interessant i disfrutable per aquells que els agrada córrer en llibertat per la muntanya. | Tota la informació (recorregut, perfil, reglament, inscripcions,…) la podeu trobar a la web de la cursa:

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari