Informacio de la 1ª cursa de muntanya de Besalú

0
115

Ens fa molta il.lusió anunciar-vos que ja tenim apunt la nostra 1a cursa de muntanya. La cursa té inici i arribada al pavelló municipal de Besalú. El recorregut: 80% corriol amb algun tros de pista de muntanya. El circuït transcorre per llocs emblemàtics com és ara el pont romàtic i també l’ermita del Sagrat Cor, situada dalt de tot del Puig Cornador. Tot i no ser gaire llarga (13 km) amb 500 m de desnivell acumulat, la diversitat de terrenys la fa interessant i disfrutable per aquells que els agrada córrer en llibertat per la muntanya. | Tota la informació (recorregut, perfil, reglament, inscripcions,…) la podeu trobar a la web de la cursa:

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada