Cursa atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”

0
80

El proper dia 3 de novembre celebrem una nova edició de la Cursa atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”. Portem un molt bon ritme d’inscripcions tant on-line, com presencials. Us recordem que com ja es tradicional abans de la cursa gran, es faran les dues curses de promoció. A les 11 hores del matí hi haurà un show del Ronald Mcdonald, i a la zona de l’arribada una performance a càrrec de les Team Stars. No badeu, ni espereu a l’hora d’inscriure-us, perquè fareu tard, ja que el dia de la Cursa no es faran inscripcions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada