EL PROPER DIUMENGE DIA 29 MÉS DE 1.000 ATLETES A LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
29

Queden tancades les inscripcions de la Trail Senders del Penedès amb l’èxit de més de 1.000 inscrits, més atletes que habitants té el poble, serà tota una festa de l’esport, a falta de una setmana per la seva celebració, proper 29 de setembre. S’ha aconseguit el doble de l’edició anterior, impressionant , 750 a la cursa llarga i 250 a la curta, aquests atletes sortiran a partir de les 10 del matí la cursa llarga de 12,7 kms i a les 10,15 la curta de 5,5 kms, una sortida ubicada al carrer trenta quatre.| Els atletes correran primer més de 1 km per dins del poble de les Cabanyes a partir d’aquí formaran part del paisatge que envolta la cursa i començar a corre pels senders que hi ha per tot el corregut. Una circuit no gaire dur i d’iniciació en el mon de les curses de muntanya, a la qual gaudiran de unes vistes molt maques apart de córrer pel costat de les vinyes. La cursa passa per senders de 5 municipis, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i la Granada i en ella hi haurà més de 70 voluntaris que velaran per la seguretat de tots els corredors i dos avituallaments a la llarga. Esperem que pugueu gaudir de la cursa i de l’ acollida de la gent d’aquest poble tant petit , 970 habitants, ENTREGA DE DORSALS/FIRA DEL CORREDOR La Fira del corredor està situada al carrer trenta quatre (Centre Cultural Lúdic, sortida/arribada). El dorsal, el xip i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 28 durant tot el dia (de 9 del matí fins les 13 hores i de 16 h fins les 20 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic Cultural, situat al carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals. Justament al costat de la sortida/arribada hi ha tots el serveis, la fira del corredor, lavabos, parking, bar, massatgistes excepte les dutxes que estan a uns 400 mts justament al camp de futbol.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari