Circuit Corre per la independència

0
72

Per 800 corredors, la diada va començar a les 9 del matí corrent la XIX Cursa Popular Aniversari Intersport Mataró. La pluja no va aparèixer durant la cursa i tothom va poder gaudir del recorregut urbà i de la bona organització. Dels participants al circuit, l’atleta de Cardedeu, Marc Sanjaume, va tornar a ser el més ràpid amb un temps de 34’35”. En categoria femenina la corredora de Badalona Maria Soldevila va ser la més ràpida, amb un temps de 51:17″. | Durant la cerimònia de trofeus es van lliurar obsequis al participants del circuit. El dia 12 d’octubre a Agramunt hi haurà la darrera cursa del circuit amb puntuació doble i lliurament de premis als cinc primers classificats de cada categoria. En el mateix circuit també es fa una caminada Les inscripcions ja estan obertes ! Tota la informació a http://www.correperlaindependencia.cat/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada