COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ 2.013

0
68

Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l’atletisme. Aquest trofeu consta de quatre jornades que es realitzaran en horari matinal a partir de les 10.00 hores. El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2.004 i 05), aleví (2.002 i 03), infantil (2.000 i 01) i cadet (1.998 i 99), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.| La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 14 de setembre a l’Estadi de Mataró, i les següents es realitzaran el proper 28 de setembre, 12 i 19 d’octubre en seus encara per designar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada