COMENÇA EL TROFEU PROMOCIÓ 2.013

0
31

Aquest cap de setmana comença el Trofeu Promoció, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, i adreçat a la captació dels més joves per a la pràctica de l’atletisme. Aquest trofeu consta de quatre jornades que es realitzaran en horari matinal a partir de les 10.00 hores. El Trofeu Promoció es realitza en les categories clàssiques de promoció, que són les de benjamí (nascuts els anys 2.004 i 05), aleví (2.002 i 03), infantil (2.000 i 01) i cadet (1.998 i 99), i per assolir l’objectiu de la captació de joves en la practica de l’atletisme té com a principal ingredient “la competició”.| La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 14 de setembre a l’Estadi de Mataró, i les següents es realitzaran el proper 28 de setembre, 12 i 19 d’octubre en seus encara per designar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari