Andrés Acuña i Hasna Bahom guanyen la Cursa de la Diada de Bellaterra, homenatge a Domingo Catalán

0
98

Els atletes Andrés Acuña i Hasna Bahom s’han proclamat guanyadors de la segona edició de la Cursa de la Diada La Sansi de Bellaterra. Abans de l’inici de la cursa, El Club Atletisme La Sansi i l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, han fet un homenatge a Domingo Catalán, exrecordman dels 100 Km. Per segon any consecutiu, la Cursa de la Diada de Bellaterra s’ha consolidat com la cursa amb més participació de les que s’organitzen l’Onze de Setembre. Enguany s’hi han inscrit 1.250 atletes, 30% més que l’ any anterior.| Els cinc quilòmetres de la cursa han transcorregut sense incidències i en diversos trams els corredors han corregut sobre una fina pluja. La cursa ha creuat una part del traçat de la Via Verda. Els guanyadors han sigut el Xile Andrés Acuña del club Domingo Catalán i en dones la marroquí del Club La Sansi Hasna Bahom. Trobareu tota la informació de la cursa a www.lasansibellaterra.com Més informació: Classificació masculina: 1. Andrés Acuña (Xile) 2. Benito Ojeda (ESP) 3. Juanma Álvarez (ESP) Classificació femenina: 1. Hasna Bahom (Marroc) 2. Inna Lebdeva (Ucraïna) 3. Berta Estragues (ESP)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada