La “Cursa per l’Esperança” arriba a Barcelona

0
66

FEDER Catalunya organitzarà una cursa a peu solidària el proper 20 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona. La finalitat d’aquesta és conscienciar la societat dels greus problemes que pateixen els més de 3 milions d’afectats de Malalties Rares a Espanya, 500.000 dels casos diagnosticats a Catalunya. La cursa, que serà de 5km o 10km, transcorrerà en la seva totalitat al Parc del Fòrum de Barcelona oferint un recorregut molt amè i atractiu a primera línia de mar.| Menció especial té la modalitat “Pares i Fills” que consistirà en recórrer els 5km del circuit formant parella al mateix ritme. La “Cursa per l’Esperança” pretén ser una jornada familiar, un punt de trobada entre corredors, amics, famílies, associacions, entitats i altres organitzacions. L’esdeveniment, combinarà esport, salut, oci i diversió amb la solidaritat. Per això comptarà amb una carpa de sensibilització, on es podrà comprar productes solidaris, i es realitzaran tot tipus d’activitats infantils i lúdiques.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada