Un català a la final del Concurs de la carrera dels teus somnis

0
98

Alfonso Sánchez s’ha convertit en l’únic espanyol finalista del concurs Run Free, que promou la marca d’esport Nike. El concurs, d’àmbit mundial, animava als seus participants a enviar la cursa dels seus somnis a qualsevol lloc del món, de la manera que volguessin i sense restriccions. Dels mils de propostes rebudes, només deu han estat les escollides per a la gran final i, entre elles, destaca la ruta pels temples d’Angkor (Cambotja), dissenyada per l’espanyol Alfonso Sánchez. | Per a aconseguir el seu objectiu, el finalista ha d’acumular el major número de quilòmetres mitjançant l’aplicació Nike+ abans del dia 13 de setembre. Es per aquest motiu que associacions i clubs de corredors insten a totes les persones aficionades o professionals del running a sumar esforços per a donar suport a la candidatura del català Per a mostrar el seu suport, els corredors simplement han d’utilitzar l’aplicació gratuïta Nike+ i compartir el quilòmetres realitzats a Twitter amb el hashtag #RunTemples. Quan arribi la data límit, 13 de setembre, el destí que hagi acumulat més quilòmetres guanyarà. A més, els deu corredors que sumin més quilòmetres en aquest període per a la cursa guanyadora acompanyaran al guanyador a realitzar la seva aventura amb totes les despeses pagades. “Quan vaig tenir el plaer de visitar els temples d’Angkor a Cambotja, vaig imaginar lo espectacular que seria córrer a través d’aquelles ancestrals edificacions sota la llum de l’albada”, comenta Alfonso com a motiu principal de la seva decisió. “Ara només espero poder fer realitat el meu somni i córrer en aquell paisatge idíl·lic juntament amb tots aquells corredors que m’hagin ajudar a fer possible el meu somni”. Si vols ajudar a l’Alfonso a aconseguir el seu somni o vols ser un dels guanyadors que l’acompanyin en la seva pels temples d’Angkor, simplement has de començar a sumar quilòmetres i publicar-los a twitter mitjançant el hashtag #RunTemples. Pots seguir els avanços del concurs i el recompte de quilòmetres a través del microsite #Runtemples.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada