CAMPIONAT d’EUROPA SUB-23

0
41

10 Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats que participaran a Campionat d’Europa Sub-23 que se celebrarà a Tampere, Finlàndia, de l’11 al 14 de juliol. Deu atletes catalans, sis nois i quatre noies, participaran en aquest campionat continental.| Eduard Viles (CA Igualada) participarà als 100 metres i el relleu de 4X100 metres, Adrià Burriel (CA Mollet) competirà als 200 m i també als 4X100 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (AD M) en salt amb perxa, Pedro José Martín (FCB) en llançament de martell, Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Haja Gerewu (FCB) en llançament de disc i Mar Juárez (AAC) als 20 km marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari