JOCS DEL MEDITERRANI

0
91

Sis Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció que participaran als Jocs del Mediterrani que se celebren a Mersin, Turquia. Sis atletes catalans participaran en aquest campionat internacional.
Sergio Ruiz (JAS) a la prova del 200 metres, Francisco Roldán (FCB) als 800 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Estela García (VTiM) ho farà a les proves de 100 m i 200 metres, Berta Castells (VTiM) en llançament de martell i Raquel González (FCB) a la prova dels 20 km marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada