CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT I CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA

0
65

Aquest dimecres19 de juny, a la seu del Centre Atlètic Laietània, s’ha fet l’acte de presentació del 93è Campionat de Catalunya Absolut Absolut Open Catalunya – XVIII Míting “Ciutat de Mataró”, que se celebrarà els propers 2 i 3 de juliol a l’Estadi Municipal de Mataró, i el 28è Campionat d’Espanya Promesa, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny al mateix escenari. Aquesta serà la primera vegada que Mataró acull un campionat estatal de pista i la tercera de l’autonòmic desprès de les edicions de 2.010 i 2.011.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada