CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
73

Dotze atletes catalans seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats que participaran al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana, 22 i 23 de juny a Gateshead, Anglaterra. Dotze atletes catalans participaran en aquest campionat continental per seleccions, vuit homes i quatre dones. Sergio Ruiz (JAS) participarà a la prova dels 200 metres i el relleu de 4X100 m, Adel Mechaal (AA Palamós) ho farà en 1.500 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Igor Bychkov (PdC) en salt amb perxa, Jordi Sánchez (FCB) en llançament de javelina, Eduard Viles (CA Igualada) i Adrià Burriel (CA Mollet) als 4X100 metres.| En dones, Estela García (VTiM) està seleccionada per a participar en les proves de 100 m, 200 m i 4X100 metres, Judit Pla (AS) als 5.000 metres, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell i Plàcida A. Martínez (FCB) als relleus de 4X100 m i 4X400 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada