Nit d’or primera cursa solidària nocturna que s’organitza al Parc Natural del Collserola

0
24

La Nit d’Or, la primera cursa solidària nocturna que s’organitza al Parc Natural del Collserola des de Cerdanyola amb sortida i arribada a la Zona Municipal Esportiva de Fontetes, es disputarà dissabte 6 de juliol. Podeu escollir entre dos circuits de 18km i 10km. Tots dos tenen el mateix cost (15 Euros) i al tractar-se d’un Parc Natural tenen un aforament limitat de 400 participants per circuit. Com sempre, no faltarà la samarreta de la cursa per tots els participants i a més, els 200 primers inscrits a cada circuit tindran un llum frontal de regal. Un cop acabeu la cursa, teniu a la vostra disposició tots el equipaments de la Zona Esportiva Municipal de Fontentes (vestidors, lavabos, dutxes), avituallament i la piscina del Turonet per fer un bany i marxar fresquets a casa.| Us convidem a tots a participar d’una manera o altre en aquest esdeveniment solidari… no hi falteu!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari