CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET (fase prèvia)

0
87

El proper cap de setmana, 8 i 9 de juny, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallés. El dissabte 8 es realitzaran les competicions per a les categories aleví i infantil, i el diumenge 9 les corresponents a les de benjamí i cadet. Es classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos i en les proves de mig fons, en els quals es classifiquen dotze. La jornada final de la categoria cadet se celebrarà el proper 16 de juny a Lloret de Mar i les corresponents a les categories benjamí, aleví i infantil el 15 de juny a Tarragona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada