Ja només queden 100 dorsals per la 1a Sansi Nocturna popular de 5kms a Sant Just Desvern 01/06/13

0
80

La Sansi de Sant Just Desvern del proper dissabte dia 1 a les 20.30h, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Obra social Sant Joan de Deu i Ajuntament de Sant Just Desvern, compta ja amb 800 inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 100 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, els participants rebran una samarreta tècnica 42k i una bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto… Les curses començaran a les 19.45h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 20.30h. Les últimes inscripcions a la cursa es poden fer al web www.santjust5k.com, on a més, trobareu tota la informació necessària.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada