CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
72

CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2013
El proper diumenge 5 de maig se celebrarà la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.013. Aquesta final es disputa a programa complet i a un atleta per prova en jornada de matí per a les finals C i D, i en jornada de tarda per a les finals A i B. La Final A se celebrarà a Estadi de Serrahima de Barcelona, l’encontre corresponent a la final B a l’Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallès, la C a l’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell i la D a l’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona.| El Futbol Club Barcelona és l’actual campió, ja que va aconseguir el títol la temporada passada tant a la categoria masculina com a la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada