CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
23

CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2013
El proper diumenge 5 de maig se celebrarà la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.013. Aquesta final es disputa a programa complet i a un atleta per prova en jornada de matí per a les finals C i D, i en jornada de tarda per a les finals A i B. La Final A se celebrarà a Estadi de Serrahima de Barcelona, l’encontre corresponent a la final B a l’Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallès, la C a l’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell i la D a l’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona.| El Futbol Club Barcelona és l’actual campió, ja que va aconseguir el títol la temporada passada tant a la categoria masculina com a la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari