PRESENTACIÓ DEL MÍTING DE PALAFRUGELL COSTA BRAVA

0
89

Aquest dimarts s’ha fet la presentació la 21a edició del Míting d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava, que se celebrarà el proper dissabte 4 de maig a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. A l’acte han assistit l’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, el Delegat Territorial d’Esports Josep Pujols, el President de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el Regidor d’Esports Joaquim Vencells i el Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Josep Maria Antentas. El Míting recupera el format habitual de proves majoritàriament de caire absolut, tot i conservant algunes proves per a les categories de promoció. Dos-cents atletes de 10 països competiran en aquesta edició del míting internacional. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada