CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
83

Marató d’Empúries
El proper diumenge 28 d’abril se celebrarà l’edició número trenta-set del Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la XIa Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala. Aquesta serà la sisena vegada, la quarta consecutiva, que aquesta seu acull l’autonòmic de marató. Tant la sortida com l’arribada serà al Museu d’Arqueologia d’Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d’unió de tots els pobles que s’hi han aturat. La sortida es donarà a les 08.30 hores i el seu recorregut serà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de l’Escala, Sant Martí d’Empúries i Albons.| Els actuals campions són Sergio Enríquez i Antonia Hermoso, que van aconseguir el títol la temporada passada en el mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada