CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS ALEVÍ-INFANTIL-CADET

0
73

El passat dissabte 20 d’abril es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories aleví, infantil i cadet a l’Estadi Municipal de Mataró amb una gran participació. Cal destacar l’actuació de l’equip infantil femení del CE Universitari que va aconseguir millorar el rècord de Catalunya de 4X200 metres amb una marca de 1’52”3 amb un equip format per O. Atance, M. de Mingo, C. Ruffo i S. Gallego.| Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper 4 de maig a Vic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada