Aleix Fàbregas i Carla Bertos Guanyadors absoluts del duatló de Sant Joan de les Abadesses

0
77

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ha organitzat impecablement la vintena edició del seu duatló de carretera , convertint-se en la segona duatló més antiga de la present lliga 2013 , tot això sumat amb un nou rècord d’inscrits a la prova 292 participants que van fer front a 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 23 quilòmetres de ciclisme de carretera tallats al trànsit i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada instal•lada a la Plaça de Barcelona . | Dins de l’apartat competitiu de la categoria masculina , treballada victòria final pel duatleta de Ripoll , Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) amb un temps de 1 hora 9 minuts 36 segons , un avantatge de 1 minut i 8 segons per davant del segon classificat absolut i primer veterà Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms ) completant el podi com tercer el seu company de Club , Eduard Queralt.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Queralt-Rodríguez) 2º Club Natació Vic-etb (Lázaro-Masnou-Bayes) 3º Club Natació Prat-triatló ( Barrio-Chirico-Barbero). A la vessant femenina victòria absoluta per la revelació de la temporada la junior Carla Bertos (Club Natació Prat-triatló) amb un crono final de 1 hora 19 minuts 52 segons , un marge de 1 minut i 35 segons per davant de la segona classificada absoluta i guanyadora de l’edició de l’any passat , la duatleta de Berga , Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) , el tercer graó del podi per Susanna Molas (Club Natació Prat-triatló. Per equips 1ª Club Natació Prat-triatló (Bertos-Molas-Rodríguez) 2ª les amfitriones del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Xandri-Calveras-Galí) 3ª Triatló BCN-triforfun ( Del Aguila-Salomoni-Estíbariz) .Podeu veure el reportatge de la duatló a www.ufec.tv .

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada