LA MITJA MARATÓ I 10 KM DE TOSSA AL SERVEI DEL CORREDOR

0
120

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar que tindrà lloc el proper diumenge 12 maig 2013 a les 10h del matí és una cursa dedicada en cos i ànima a l’atenció al participant. A part d’oferir un recorregut preciós vorejant el mar Mediterrani ofereix als participants tots els serveis que es mereix per gaudir al màxim de la prova. Guarderia infantil, servei de Fisioteràpia, Botifarrada, Samarreta tècnica de Taymory, sorteig de material, aparcament gratuït i molt més, són els serveis que disposa el participant de la Mitja Marató i 10 km de Tossa. A més, el Club Hotel Giverola de Tossa ofereix un preu especial per corredors i acompanyants per gaudir del cap de setmana a la Costa Brava catalana.| Vine i gaudeix el Run Festival de Tossa ! Tota la info en www.tossaesportiva.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada