2 ª Edició Cursa 10 km de Vilanova i la Geltrú

0
32

Diumenge 19 Maig 2013 a les 9:30 Plaça del Port
Una cursa ideal per fer marca personal, molt plana, al costat del mar amb un circuit 100% per asfalt. La cursa a més forma part del calendari de la lliga Championchip. Aquesta segona edició a més homologuem la distància amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.
Organitzen: atletesvng.org i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Enguany, els corredors i corredores podeu gaudir d’una novetat molt especial: la targeta Run Sports.| Run Sports és l’empresa creadora de la targeta del mateix nom, que ofereix una gran quantitat de descomptes i avantatges en tot tipus d’establiments (oci, moda, esports,…) a localitats d’arreu de Catalunya. En col•laboració amb els organitzadors de la cursa, Run Sports ha creat una targeta especial, vàlida durant 5 dies (17, 18, 19, 20 i 21 de maig) per gaudir de nombrosos descomptes a Vilanova i la Geltrú. Creada específicament pels corredors i corredores de la prova… i totalment gratuïta! Gaudireu de descomptes en més d’un centenar d’establiments de Vilanova i la Geltrú: restaurants, botigues de moda, d’esports, calçat, alimentació, estètica i salut, nutrició esportiva, i un llarg etcètera. Aprofita l’estada, i gaudeix de Vilanova amb un munt de descomptes i avantatges! Corre… i demana la teva targeta Run Sports / Cursa 10kmvng. La targeta s’entregarà dissabte dia 18 de maig o bé el mateix dia de la cursa, diumenge dia 19, a l’estand de Run Sports, just al costat del punt de recollida de dorsals. Tots aquells corredors i corredores que desitgeu tenir-la abans, només heu de contactar amb Run Sports a l’e-mail: info@runsports.cat. La targeta s’enviarà al lloc que desitgi el corredor/a, per tal que pugui utilitzar-la i gaudir de Vilanova els dos dies previs a la cursa. Vols gaudir dels avantatges de Run Sports durant tot l’any? Informa’t aquí

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari