NOU SERVEI DE DOCUMENTACIÓ PER A ENTRENADORS I MONITORS

0
91

A partir d’avui, el Comitè Tècnic de la FCA i l’Escola Catalana d’Entrenadors amb la intenció de facilitar l’accés a documentació técnica, aniran publicant en aquest web, diferents articles que puguin ser d’ajut a entrenadors i monitors. S’inicia aquesta publicació amb els apunts que el nostre Director Tècnic, Sr. Miguel Vélez, impartia en les seves classes d’Atletisme d’INEFC de Barcelona que s’aniran complentant en les properes setmanes.| Els entrenadors que dessitjin qua algún article seu tècnic seu, sigui publicat en aquest web, hauran de fer-lo arribar a david@fcatletisme.cat per a la seva aprovació si s’escau per part del Comitè Tècnic. L’encarregat d’aquesta secció serà el Director de l’Escola i Responsable de Metodologia i Documentació del Comitè Tècnic, Sr. Josep Maria Padullès i Riu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada