CAMPIONAT D’ESPANYA DE 10.000 METRES

0
76

El proper dissabte 6 d’abril se celebrarà el Campionat d’Espanya Individual de 10.000 metres en Pista conjuntament amb el Trofeo Ibérico a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró. Aquesta serà la tercera vegada que la capital del Maresme acull aquest campionat de fons en pista, desprès de les edicions de 2.001 i 2.004.| Una quinzena d’atletes catalans participaran en aquest campionat destacant la presència de Carles Castillejo (CA Adidas) i Jaume Leiva (Runnersworld At.), en homes, i Gema Barrachina (At. S) i Lídia Rodríguez (At. S) en dones. Precisament aquestes dues atletes es van proclamar campiona i subcampiona respectivament, a l’edició anterior celebrada a Lisboa. Carles Castillejo va aconseguir el títol a l’edició de 2.009.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada