LUIS ZAPICO, PLACA JUAN SASTRE 2013

0
30

El Comité Nacional de Jueces ha distingit al nostre company Luis Zapico amb la placa Juan Sastre. Aquesta placa s’atorga anualment al jutge que destaca pel seu interès, continuïtat, constància, aportacions i amor a l’atletisme. El Luis Zapico va començar com a Jutge Territorial del Comitè Català de Jutges l’any 1965, ascendint a Jutge Nacional el 1967. Va ser secretari del Comitè i Vocal de la Junta Directiva del CCJ durant els anys 1966-1968. Li fou concedida la Placa al Mèrit del CCJ la temporada 1980-81. L’any 1990 li fou concedida la insígnia de Plata de la Federació Catalana d’Atletisme pels seus 25 anys d’activitat com a Jutge.| El Luis ha participat com a Jutge de sortides a les competicions més importants realitzades a Espanya com els Jocs Olímpics de Barcelona ’92, el Campionat del Món de Sevilla ’99 i el més recent Campionat d’Europa de Barcelona 2010.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari