AMPLIEM FINS AL DIMARTS 5 LES INSCRIPCIONS DE LA 28A CURSA POPULAR VILA DE SANT BOI

0
29

El proper diumenge 10 de març tindrà lloc a Sant Boi la 28a Cursa Popular, una prova que es celebra tradicionalment una setmana abans de la Zurich Marató de Barcelona i amb la que molts/es atletes aprofiteu per fer els últims quilòmetres abans de la Marató. Enguany tornarem a passar per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fruit de la col·laboració entre el Club Atletisme Sant Boi, que donarà 2€ de la inscripció de cada corredor inscrit, i aquesta institució. Pel que fa a l’obsequi de participació, cada corredor/a rebrà de record una tovallola per a la dutxa amb l’estampació de la cursa a més de la bossa d’obsequis gentilesa dels col·laboradors de la prova.| El recorregut es conserva pràcticament com el de l’edició anterior, només canvia un carrer, així s’elimina el doblatge al km 9 que es feia l’any passat. Com a novetat a la zona de sortida i arribada, hi haurà un DJ punxant la millor música dance en directe, gentilesa de l’emissora oficial de la cursa, Maxima FM. Si encara no heu realitzat la vostra inscripció podeu fer-ho fins al dimarts 5 a les 23.59h. Els dorsals s’entregaran a partir de dimecres per la tarda en els horaris indicats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari