VI Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i V Canicross Cotecnica Maxima.

0
23

Avui uns 700 corredors han participat en les diferents proves atlètiques de la VI Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i V Canicross Cotecnica Maxima. Avui s’ha respirat un ambient festiu i primaveral amb els colors de les disfresses dels corredors i amb els fruiters que comencen a florir. Han començat a les 10h les curses infantils amb la nova ubicació dins el camp del futbol, la cursa Bybe de 90m per als més petits, fins a 5 anys, la cursa Mini amb una volta al camp per als nens de 6 a 10 anys i la cursa Infantil, de 11 a 13 anys, amb 2 voltes al camp.| A les 10.35 ha sortit la cursa atlètica, amb un recorregut de 10km pels camins del terme. I després de passar el control veterinari, el control de material i assistir a la sessió informativa han pres la sortida els corredors i els gossos del canicross. Un canicross que cada any es supera en participació. Un cop arribats els atletes hem començat amb l’entrega de premis a les 20 millors disfresses i als guanyadors de les curses. A la web de la cursa, www.aecpuigverd.org, a l’apartat de classificacions, hi ha penjats els temps dels corredors, els guanyadors i les fotos de les sortides, arribades i pòdiums, i en l’apartat de fotografies les fotos de les millors disfresses premiades.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari