CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
78

El proper diumenge 17 de febrer, el club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la vuitanta-una edició, i Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de Promoció per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet).| Aquest campionat se celebrarà en el marc del 22è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Águila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona. La matinal atlètica començarà a partir de les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 11,35 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Posteriorment es realitzaran les curses corresponents a les categories juvenil i júnior amb un recorregut de 10 km. Cal destacar que en aquesta edició s’ha batut el rècord d’inscripcions amb més de 500 atletes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada