TRES RÈCORDS CATALANS A LA 8a JORNADA DE CONTROL EN PC

0
82

Marc Alcalà, Rècord de Catalunya Júnior de 3.000 m amb 8’22”81 Mouad Mbarki, Rècord de Catalunya Cadet de 3.000 m a amb 8’56”54 Anna Massa, Rècord de Catalunya Cadet en perxa amb 3,57 m| El passat diumenge 10 de febrer es va celebrar la vuitena Jornada de Control a la Pista Coberta de Sabadell. Es van aconseguir batre dos rècords de Catalunya a la categoria cadet i un de la categoria júnior. A la prova dels 3.000 metres, la victòria va ser per Marc Alcalà (FCB) amb un temps de 8’22”81, registre que significa un nou Rècord de Catalunya júnior en pista coberta de la distancia. La cinquena posició de la cursa va ser per Mouad Mbarki (CA Montornès) que amb un temps de 8’56”54 també va millorar el Rècord Català de la categoria cadet. A la prova de salt amb perxa, l’Anna Massa (Girnoa CB-CAP) va superar el llistó amb una alçada de 3,57 metres, que també representen un nou Rècord de Catalunya cadet en pisa coberta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada