NOVA DATA i LLOC DE CELEBRACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS VETERÀ

0
132

El Campionat de Catalunya de Cros Veterà Individual i per equips que va suspendre’s per causes climatològiques es disputarà el diumenge 17 de febrer a Vidreres, conjuntament amb el 24è Cros de Vidreres i el Campionat Gironí de Cros.| Pel que fa a les inscripcions pel Campionat de Catalunya es tornaran a obrir per a aquells atletes que en el seu dia no es van inscriure i vulguin participar, hauran de fer-les abans del dijous 14 de febrer al següent web o correu electrònic : http://clubatletismeventallo.blogspot.com – atletismeventallo@gmail.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada